Gravidfotografering - Mac And Mel Studio

Gravidfotografering i Stockholm

EN / SV


Att vänta och föda barn är en av de största händelserna i livet. Din upplevelse av graviditeten och förlossningen är unik. Gravidfotografering är en möjlighet att fångar dessa känslor på bild.


Vackra bilder från en speciell tid för varje förälder

Boka i tid eller inte

Hör av er och berätta om dig och ditt BF-datum och så bokar vi en preliminär tid. Vi rekommenderar att boka fotograferingstid mellan vecka 25-35, när magen har den bästa formen, men det är upp till var och en när det känns bäst. Ofta kommer kunder till oss och känner stressad att födelsedagen närmar sig. Stressa inte! Håll dig lugn och positiv! Vi prioriterar alltid de fotosessioner för dem som är i slutet av graviditeten.


Vad får jag ha på mig?

Tveka inte att välja trånga och stretcha klänningar, som kommer att betona formen på din gravida mage. Eller välj en ljus transparent klänning. Använd din partners skjorta med dina egna jeans. Match underkläder och negligé. Eller välja att visa din hud där den enda "BH" du har på är din partners arm. Få inspiration på Internet, det ger dig en bra referens för vad som du gillar mest.


Efter fotograferingen

Jag redigerar samtliga mina bilder lätt innan jag lämnar ifrån mig dem. När det kommer till gravidfotografering kan viss retuschering vara önskvärd och då utför jag självklart även det. Ni får en förhandsvisning länk med denna bilderna och ska välja dem som ni gillar i lugn och ro. Ni bestämmer vilka bilder ska gå under full retuchering innan de skickas till er.


Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa ytterligare högupplösta bilder digitalt.Keywords:

pregnancy, maternity, gravidfoto, gravidfotografering, gravidfotograf, gravidmagen, rita på magen, belly art, pregnancy art, porträttfotograf, studio Stockholm


Powered by SmugMug Log In